Ketelvervanging

Ketelvervanging

Als uw cv-ketel aan vervanging toe is bent u bij ons aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring op het gebied van gasgestookte cv-toestellen kunnen wij u als geen ander adviseren over de mogelijkheden.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Elke situatie en elke cv-ketel krijgt onze speciale aandacht. Ongeacht de locatie en situatie zorgen onze monteurs voor deskundige installatie en montage, waarbij aan alle veiligheidseisen wordt voldaan.

Niet alleen de cv-ketel wordt vervangen, ook bijvoorbeeld het veiligheidsventiel, dat de installatie beveiligt tegen overdruk. Het expansievat, de inlaatcombinatie, de rookgasafvoer middels een speciale HR muur- of dakdoorvoer. De gasleiding wordt geperst ter controle van eventuele lekkages. Vaste onderdelen waarop u moet kunnen vertrouwen: u komt dus ook niet achteraf voor verrassingen te staan.

Ook is het vaak verstandig de thermostaat te vernieuwen; modulerende (klok-)thermostaten zorgen voor een behaaglijk binnenklimaat terwijl de ketel op een laag pitje brandt om zo efficiënt mogelijk (kostenbesparend) te verwarmen.

Ook aan de gebruiksvriendelijkheid wordt gedacht. Nabij de ketel maken wij een vulkraan en een extra tappunt, zodat de heer of vrouw des huizes zelfstandig op eenvoudige manier de installatie op de juiste druk kan brengen.

Na oplevering heeft u twee jaar volledige garantie op de cv-ketel. Storingen aan het apparaat worden kosteloos verholpen, evenals eventuele vervangen materialen (ondeskundig gebruik uitgezonderd).

Wij adviseren om ongeveer anderhalf jaar na plaatsing een eerste onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Periodiek onderhoud is een vereiste om aan de garantievoorwaarden te voldoen maar verlengt tevens de levensduur van uw cv-ketel. Ook voor onderhoud en service kunt u bij ons terecht. Wij staan 24/7 klaar voor onze klanten.

Vraag altijd (ter controle) gratis een vrijblijvende offerte aan bij ons. U krijgt van ons een offerte op maat, afgestemd op uw persoonlijke situatie. U bent hiermee verzekerd van een goed advies en een all-in aanbieding zonder verrassingen achteraf.

Klik hier om een offerte aan te vragen

Vraag een offerte aan voor een airco

Lees meer

Vraag een offerte aan voor een nieuwe CV-ketel

Lees meer