Disclaimer

De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld en is uitsluitend bestemd voor algemene informatiedoeleinden.
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Als u vragen heeft over de inhoud van de website verzoeken wij u contact met ons op te nemen.
Hoewel bij de samenstelling en het onderhoud van de informatie op deze website de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht is, kunnen wij niet garanderen dat deze informatie compleet, actueel en/of accuraat is.
Keizer Installatietechniek (Keizer) aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade die is ontstaan door gebruikmaking van de op deze website verstrekte informatie.
Websites van derden waarnaar op deze site wordt verwezen met hyperlinks, worden niet door Keizer gemaakt, beheerd en/of onderhouden.
Keizer is derhalve niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het gebruik hiervan.
Deze website en de inhoud daarvan zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten.
Behoudens voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik mag niets van deze website of de inhoud daarvan worden verveelvoudigd, bewerkt, aan het publiek ter beschikking gesteld of commercieel geëxploiteerd, zonder voorafgaande toestemming van Keizer.
Op deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

Vraag een offerte aan voor een airco

Lees meer

Vraag een offerte aan voor een nieuwe CV-ketel

Lees meer