Over ons

Wat zeggen onze klanten?

Keizer is een technisch installatiebedrijf dat een totaalpakket aan werktuigbouwkundige installaties verzorgt: centrale verwarming, airconditioning, loodgieterswerk, sanitair, riool, badkamers, luchtbehandeling, dak- en zinkwerk en warmtepompen.

Gecertificeerde
vakmensen

Met een ervaren team van enthousiaste medewerkers werken wij aan uitdagende projecten in nieuwbouw en renovatie voor aannemers en zakelijke opdrachtgevers. Daarnaast werken wij voor particuliere en kleinzakelijke klanten met installatiewerkzaamheden en onderhoud & service.

Snel ter plaatse

Onze monteurs zijn actueel geschoold en waar nodig gecertificeerd. Met onze eigen servicedienst staan we 24/7 klaar om u te helpen. Voor de gangbare merken cv-ketels hebben wij de onderdelen op voorraad waardoor u nooit lang in de kou hoeft te zitten. Ook bij urgente problemen binnen de garantietermijn komen wij deze zelf oplossen, en hoeft u geen dagen te wachten.

F-gassen gecertificeerd

Wij richten ons steeds meer op duurzame technieken zoals warmtepompen, voor koeling én voor verwarming. Als F-Gassen gecertificeerd bedrijf mogen wij alle werkzaamheden met betrekking tot koudemiddelen zelf verrichten. Wij zijn aangesloten bij branchevereniging Techniek Nederland (vh: Uneto-VNI) en SEI-erkend installateur.

Monteurs gezocht!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent en/of ervaren personeel. Heb jij affiniteit met installatietechiek, en wil je verder leren in het vak? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op